Serveis

ACCESSORIS

Dins de la meva col·lecció de creacions hi ha una línia molt important d'accessoris amb una gran varietat de productes fets amb la tècnia del patchwork: fundes d'ordinador, de mòbil o altres elements, necessers, bolsos, bosses, mascaretes, sacs d'escalfor, elements de decoració com roses de tela, banderoles, etc. 
PECES DE ROBA

La roba és una part fonamental de la meva col·lecció. Està feta a mà i cada peça compta amb un gran procés d'elaboració: la tria de les teles, la presa de mides, el disseny dels patrons i la costura. Fins al moment, el tipus de peces de roba que m'he atrevit a confeccionar són: camises, samarretes, faldilles, vestits, jerseis, jaquetes, càrdigans, bufandes, etc. 
DISSENY

Tota peça de roba o accessori passa primer per un procés mental on es crea el producte a la teva imaginació, es tracta del disseny i la il·lustració, el moment en què poses al paper la teva idea que perdura al pensament. 
Alguns dissenys no els he arribat a confeccionar mai, però la meva intenció és assolir un nivell de costura que m'ho permeti realitzar.