Qui som?


Project.heidi està impulsat per jo mateixa, la Núria Ordeix, la dissenyadora i creadora.
Ja des de molt petita que em moc dins d'aquest món. Vaig aprendre a cosir als 10 anys i des de llavors que ja no he parat. Vaig començar a fer anar el fil i l'agulla utilitzant la tècnica del patchwork i a mesura que vaig anar creixent em vaig anar endinsant en el món del patronatge i la confecció. 
L'art sempre ha format part de mi. Al llarg de la meva vida he participat en tallers, cursos i extra escolars on pogués potenciar la meva part creativa. M'he format a l'Escola d'Arts de Vic durant dos anys fent el batxillerat artístic i actualment sóc estudiant de primer del grau de Producció i Gestió a l'Escola Superior de Música de Catalunya. 
Dins del món artístic m'agrada tractar diferents disciplines i, si és possible, combinar-les entre si: la música, la moda, les arts plàstiques, la dansa, el teatre i el disseny. 
                             
Captura de pantalla 2019-06-25 a les 17.50.04 còpia.png 1.81 MB
                             Núria Ordeix i Casellas
En aquest projecte també compta amb l'ajuda i col·laboració de l'Olímpia Solar, la fotògrafa i l'assessora de les xarxes socials de project.heidi.
L'Olímpia Solar és una gran artístia i té unes idees molt creatives. És estudiant d'arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya. Està molt involucrada amb el món artístic i també és interdisciplinària en els seus treballs i projectes personals.

De la combinació dels nostres coneixaments, els de l'Olímpia i els meus, n'ha sortit project.heidi. 


CONTACTA'NS A:

Instagram: @project.heidi
Correu electrònic: [email protected] 
Telèfon: +34 691 21 42 50